Fikri Sağlar Besni İlçesini Ziyaret Etti

Eski Kültür Bakanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İçel Milletvekili Fikri Sağlar, CHP Besni İlçe Teşkilatını ziyaret ederek gündem ve 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçime dair açıklamalarda bulundu.

Fikri Sağlar Besni İlçesini Ziyaret Etti
Ziyarete CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, Kesmetepe Belde Belediye Başkanı Vakkas Acar, Çakırhöyük Belde Belediye Başkanı Miktat Çetin, parti yöneticileri ve partililer Fikri Sağlar’a eşlik etti.

Parti binasına yapılan ziyaret sırasında bir konuşma yapan CHP Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmalarına başladıklarını dile getirdi.

CHP İçel Milletvekili Fikri Sağlar ise konuşmasında, “1 Kasım seçimlerinde adayımız kim olursa olsun biz buradan mutlaka birden fazla milletvekili çıkartacağız ve CHP’nin iktidar olmasını hep birlikte kutlayacağız. CHP’ye çok büyük görev düşüyor. CHP’yi yeni bir umut olarak geleceğe taşıyacak gençlere, kadınlarımıza, çocuklarımıza çok büyük görev düşüyor. 13 yıldır bu ülkenin başında olan Recep Tayyip Erdoğan’a dur demeliyiz” dedi.

Kaynak: İHA