Futbol Açıklaması Uluslararası Şampiyonlar Kupası

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiğŸi hazırlık turnuvası 2015 Uluslararası şžampiyonlar Kupası'nda Fiorentina, Barcelona'yı 2-1 yendi.

Uluslararası şžampiyonlar Kupası Kuzey Amerika turundaki maçta, İtalyan kulübü Fiorentina ile İspanya'nın Barcelona takımı, İtalya'nın Floransa kentindeki Artemio Franchi Stadı'nda karşŸılaşŸtı.

Fiorentina, Bernardeschi'nin 4 ve 12. dakikada attığŸı gollerle 2-0 öne geçti. Uruguaylı forvet oyuncusu Suarez, 17. dakikada kaydettiğŸi golle Barcelona'nın farkı bire indirmesini sağŸladı. Kalan sürede başŸka gol olmayınca İtalyan temsilcisi, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu yıl formatında değŸişŸikliğŸe gidilen Uluslararası şžampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, LJin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şŸeklinde düzenleniyor.

Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan PSG ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen takımları da katılıyor.

Kaynak: AA