Asaş Grup Çalışanlarının Çocuklarını Sünnet Ettirdi

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren Asaş Alüminyum, 2015 yılı içersin de yapmış olduğu etkinliklere en son 92 çocuğun toplu Sünnet Şölen törenini de ekledi.

Asaş Grup Çalışanlarının Çocuklarını Sünnet Ettirdi
Asaş Grup içerisinde Asaş Grup çalışanları tarafından oluşturulan ‘Asaş’ta hayat’ Sosyal Faaliyetler Kulübü, Yönetim Kurulunun maddi ve manevi destekleri ile farklı alanlarda bir çok sosyal faaliyetler düzenledi.

Rafting, gezi, resim yarışmaları düzenleyen grup, Arifiye ilçesinde Ekrem Oba Anaokulunun tadilat ve yenileme giderlerini karşıladı.

Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşları içersinde yer alan Asaş Alüminyum son olarak 92 çocuğa sünnet şöleni yaptı. Erkekliğe ilk adımı atacak olan minikler ayakkabı, pantolon, yelek, gömlek, pelerin, şapka, asa, Maşallah ve papyondan oluşan sünnet takımların teslimin ardından özel bir tesiste kendileri için hazırlanan şölene aileleriyle birlikte geldiler.

Heyecanları ve mutlulukları fark edilen minikler aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesi ardından hediye ve cesaret sertifikası törenine geçildi. Asaş Yönetim Kurulu Üyeleri Safa Bayar Yavuz ve Gökhan Yavuz, İnsan Kaynakları Direktörü Cem Özyol, Pvc Fabrika Müdürü İsmail Dizdar, Bilgi sistemleri Direktörü Arzu Saraçoğlu, Teknoloji ve Stratejik Planlama Direktörü Birol Büyüksivri, Ekstrüzyon Fabrika Müdürü Can Aydoğdu, Sağlık Emniyet Çevre Müdürü Akif Çergel, Çalışan İlişkileri ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Salim, erkekliğe adım atan miniklere çeyrek altın ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Gece sünnet olan miniklere, meddah gösterisi, gölge oyunu, Hacivat ve Karagöz gösterisi ile son buldu.
Kaynak: İHA