Ayvalık'ta 37 Çocuk İlk Kez Lunaparka Gitti

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, belediyenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında 37 çocuk, hayatlarında ilk kez lunaparkta eğŸlenmenin mutluluğŸunu yaşŸadı.

Ayvalık Belediyesi, bir proje çerçevesinde, ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşŸayan çocuklar için haftanın üç günü lunapark imkanı sağŸlamaya başŸladı.

İlk etkinliğŸe katılan 37 çocuk, evlerinden aileleriyle araçla alınarak getirildikleri lunaparkta gönüllerince eğŸlendi.

Belediye BaşŸkan Yardımcısı Gökay Bacan, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, Ayvalık Belediye BaşŸkanı Rahmi Gençer'in talimatları doğŸrultusunda, kırsal mahalle çocukları için başŸlattıkları projenin ilk etkinliğŸini gerçekleşŸtirdiklerini söyledi.

Kırsal mahallelerden çocukların şŸehre daha iyi adapte olabilmelerini sağŸlamayı amaçladıklarını belirten Bacan, "Hem ulaşŸım güçlüğŸü hem de ekonomik güçlük yönünden bu tür imkanlara sahip olamayan çocuklarımızı lunaparka getirdik. Lunapark işŸletmecilerine, projeye verdikleri destekten dolayı teşŸekkür ederim" dedi.

LJocuklar ve anneleri ise uygulamadan mutluluk duyduklarını dile getirerek, Belediye BaşŸkanı Gençer ve ekibine teşŸekkür etti.

Kaynak: AA