Mersin'de Tüm Etkinlikler İptal Edildi

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, son dönemlerde yaşanan terör olayları nedeniyle resmi törenler hariç belediyenin düzenleyeceği tüm etkinliklerin iptal edildiğini bildirdi.

Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemlerde yaşanan terör olaylarından dolayı yürekleri yakan şehit haberlerinin artışının kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Vatan için hayatını ortaya koyan şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyen Kocamaz, yaşanan bu olaylardan dolayı da İçel Büyükşehir Belediyesi olarak düzenleyecekleri tüm etkinlikleri iptal ettiklerini kaydetti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek resmi törenlerin haricindeki kutlama etinliklerinin de iptal edildiğini bildiren Kocamaz, açıklamasında şunlara yer verdi:

"19 Ağustos'ta düzenlenecek Sünnet Şöleni, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Anamur, Silifke, Erdemli, Çamlıyayla ve Gözne'de düzenlenecek İçel Büyükşehir Belediyesi Karakucak Güreşleri, 22 Ağustos'da düzenlenecek Çamlıyayla İğne Oyası Festivali ve 1 Eylül'de düzenlenecek olan Yenice Barış ve Kültür Festivali etkinlikleri yaşanan elim olaylardan dolayı yapılmayacaktır."

Kaynak: AA