MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Demirel Açıklaması

MHP Afyonkarahisar İl BaşŸkanı RaşŸit Demirel, kendilerinin kan ile beslenmediklerini kanın durmasını istediklerini söyledi.

Demirel, ǜlkü Ocakları Afyonkarahisar İl binasında düzenlenen basın toplantısında, bu tür olayların ardından konuşŸmakta zorlandığŸını belirtti.

Türkiye kan ağŸlarken kendilerinin kan ağŸladıklarını ifade eden Demirel, "Tepkimizi sokakta göstermek yerine içeriyi tercih ettik. Siyasi rakiplerimize şŸu mesajı vermek istiyoruz. Bizler kan ile beslenmiyoruz, kanın durmasını istiyoruz. şžu anda hükümet yetkisini alan AK Parti yetkilisine sesleniyorum. Bir an önce hükümeti kursunlar, teröre son versinler diyorum" şŸeklinde konuşŸtu.

ǜlkü Ocakları Afyonkarahisar İl BaşŸkanı İbrahim YiğŸit ise Türkiye'de her daim basit hesapların yapıldığŸını belirterek, ihanet çetelerini memnun kalması uğŸruna asker ve polislerin hayatını kaybettiğŸini iddia etti.

Polis ve askerin yine bir ateşŸ çemberi içerisine sokulduğŸunu ileri süren YiğŸit, "Devlet büyüklerimiz her zaman sabrımızı zorlamasınlar gibi beyanatlarına devam ediyorlar. Nasıl bir sabırdır anlamadık. Kaybettimiz kardeşŸlerimize Allah'tan Rahmet diliyoruz" dedi.

KonuşŸmanın ardından hayatını kaybeden polisler için dua edildi.

Kaynak: AA