Başkan Poyraz Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye personeli ile bayramlaştı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında belediye personeliyle bayramlaştı. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın yanı sıra belediye birim müdürleri ve personelin katıldığı törende sıraya giren çalışanlar sırayla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı’nın İslam alemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Poyraz, “Çok mübarek olan Ramazan ayını rahmet, bereket ve günahlardan affolunan bir ayı geride bıraktık. Rabbimize şükürler olsun Ramazan Bayramı’na bizleri kavuşturdu. Böyle güzel bir günde bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbim ülkemizi ve bütün İslam alemini birlik beraberlik ve kardeşlik içinde nice güzel Ramazan Bayramlarına ulaştırsın” ifadelerini kullandı.

RAMAZAN BOYUNCA BİRÇOK ETKİNLİK YAPILDI

Ramazan ayı boyunca farklı etkinliklere de imza attıklarını kaydeden Başkan Poyraz, “Bu meydan Ramazan etkinliği yaptığımız alanlardan bir tanesiydi. Neredeyse her akşam binlerce insanımızı ağırladığımız bir mekandı burası. Burada güzel hizmetler verdik. Sokak iftarlarıyla da vatandaşlarımızın yanında olduk. İnanıyoruz ki Ramazanı dolu dolu bir şekilde geçirdik. Ramazan Bayramı’nı da bu etkinlik alanında bürokratlarımızla ve Çekmeköy’deki dostlarımızla beraber idrak edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA