Türkiye Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu Bakü'de Temsilcilik Açtı

Süreyya İsmayılova, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu tarafından Bakü Temsilcisi olarak atandı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları Ve İş Adamları Konfederasyonu Bakü'de Temsilcilik Açtı
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Ersin Aktaş yapmış olduğu basın açıklamasıyla Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de temsilcilik açıldığını bildirdi. Aktaş, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Azerbaycan Ülke temsilciliğine Azerbaycan’ın tanınmış İş Kadınlarından ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e yakınlığı ile bilinen İş Kadını ve Sanayici Süreyya İsmayılova’nın atandığını duyurdu.

Ersin Aktaş; Süreyya İsmayılova’nın Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nu Azerbaycan sınırları içerisinde en üst düzey makamlarda temsil edebileceğini açıkladı.

Ersin Aktaş, iş Kadını Süreyya İsmayılova İş Dünyasında yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Azerbaycan Devleti adına Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından üstün hizmet Liyakad Nişanıyla ödüllendirildiğini sözlerine ekledi.

Aktaş, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak Azerbaycan temsilcimiz Süreyya İsmayılova hanımefendiye güvenimiz tamdır" dedi.

Kaynak: İHA