Kırşehir Valiliğinden Gazi Ve Şehit Ailelerine İftar

Kırşehir Valiliği, gazi ve şehit ailelerini iftarda buluşturdu.

Bir otelin restoranında düzenlenen iftarda, Vali vekili Serdar Polat ve protokol üyeleri, bir süre gazi ve şehit aileleriyle sohbet etti.

İftar sonrasında konuşan Vali vekili Polat, şehitlerin emaneti olan aileleriyle ve gazilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Ramazan ayında Polat, her türlü dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygularının uyandığını, küslerin barıştığını ve insanların hayır etmekte yarıştığını dile getiren Polat, "Devletimiz, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü ihtiyacıyla ilgilenmeyi, zorluklarını gidermeyi vazife edinmiştir. Devletimizin kapısı sizlere daima açıktır" dedi.

Polat, iftara katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, aileleri ve sevdikleriyle huzurlu, mutlu bayramlar geçirmelerini temenni etti.

Kırşehir'de gazi ve şehit ailelerinin katıldığı iftara Polat'ın yanı sıra, Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Burhanettin Öksüm, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri eşleriyle katıldı.

Kaynak: AA