Aydınlar Oto Sanayi Sitesi Esnafı Memnun

şžehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesi esnafı, yeni dükkanlarına kavuşŸmanın mutluluğŸunu yaşŸıyor.

Aydınlar Oto Sanayi Sitesi Esnafı Memnun
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geçtiğŸimiz günlerde açılışŸı yapılan site esnafı, yeni ve modern yerlerine kavuşŸtukları için mutlu olduklarını kaydettiler.

Esnafdan Celal Demirpençe, daha önce mahalle aralarında hizmet verdiklerini anımsatarak, "şžu anda son derece modern bir oto sanayi sitesine sahibiz. Burada her türlü ihtiyacımızı karşŸılayacak sosyal tesisimiz, marketimiz ve mescidimiz var. EmeğŸi geçen herkese teşŸekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Oto tamircisi Emre Yıldırım ise kendilerine işŸyeri açma fırsatı sunan şžehitkamil Belediye BaşŸkanı Rıdvan FadıloğŸlu'na teşŸekkür etti.

Sitenin 24 saat güvenlik kameralarıyla kontrol edildiğŸini vurgulayan Yıldırım, şŸunları kaydetti:

"Buraya gelen müşŸterilerimiz kıyaslama yaptıklarında yeni yerlerimizi beğŸeniyorlar. Rahatlıkla getirip araçlarını bize teslim ediyorlar. LJok güzel bir hizmet oldu. şžehitkamil Belediye BaşŸkanımız Rıdvan FadıloğŸlu bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Bizim için çok çaba harcadı. Kendisine çok teşŸekkür ediyorum."

Kaynak: AA