Şamil Tayyar: Atatürkçüler eserleriyle gurur duysunlar

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar " Ödünç oy vererek HDP'ye baraj aştıran Atatürkçüler, bugün HDP'lilerin İstiklal Marşı okumamalarını izlerken eserleriyle gurur duysunlar." dedi.

Şamil Tayyar: Atatürkçüler eserleriyle gurur duysunlar
Şamil Tayyar: Atatürkçüler eserleriyle gurur duysunlar
Beyaz Tv'de Erkan Tan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Son Söz' programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Şamil Tayyar, önemli açıklamalarda bulundu.

TÜRK BAYRAĞIYLA ZATEN SORUNLULAR


HDP'lilerin yemin töreni öncesi İstiklal Marşı'nı okumamasını değerlendiren Tayyar 'İstiklal Marşı okunurken, HDP'liler İstiklal Marşı'nı okumadılar diye bir çok yorum yapılıyor ama, bekliyorlar mıydı HDP'nin marş okumasını? Bu kimin için sürpriz, bu konudaki tavırları çok açık ve net. Onlar İstiklal mücadelesi ve Türk bayrağıyla ilgili zaten sorunlular. Onların öyle bir derdi yok ki... Bunlara oy veren Atatürkçüler düşünsünler. Yakasına Atatürk rozeti takanlar, o Nişantaşı erbabı, Cihangir'de, Bebek'te oturanlar bu işin bir muhasebesini yapsınlar.' dedi.

ESERLERİYLE GURUR DUYSUNLAR

HDP'ye oy veren Atatürkçülerin bu görüntülerden bir ders çıkarması gerektiğinin altını çizen Tayyar 'Ödünç oy vererek HDP'ye baraj aşırtan Atatürkçüler bugün İstiklal Marşı'nı okumayan HDP'lileri izlerken eserleriyle gurur duysunlar. Sen bir taraftan Atatürkçüyüm diyeceksin, Türk bayrağı diyeceksin, ülkenin bölünmez bütünlüğünden bahsedeceksin, sonrada HDP'yle aynı yatağa gireceksin.' diye konuştu.

HDP'Lİ VEKİLLERİN VEFA BORCU VAR

HDP'nin başörtülü milletvekillerinin Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'ye vefa borçları olduğunu belirten Şamil Tayyar 'Eğer bugün HDP'de siyaset yapan o başörtülü üç hanımefendi, rahatça yemin ettilerse Ak Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a bir vefa borçları olduğunu düşünüyorum. ' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE

Şamil Tayyar: Atatürkçüler eserleriyle gurur duysunlarHDP'liler İstiklal Marşı'nı okumadı