Ünye'de Beton Yol Çalışması

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2015 yılında yapılması planlanan ve bir süredir devam eden 9 milyon TL'lik beton yol çalışmalarını inceledi.

Çamyar, Zara, Ataköy, Aydıntepe ve Sofutepesi mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, ardından mahalle sakinleri ile sohbet ederek isteklerini dinledi.

Ünye Belediyesinin hizmet üretmeye ve vatandaşın gönlüne giden yolu yapmaya devam ettiğini anlatan Çamyar, şunları kaydetti:

"Bizler vatandaşımızın ilk sıradaki isteğinin yol olduğunun bilinci içerisinde çalıyoruz. 'Yolları betonla, kalpleri sevgiyle dolduracağız' demiştik. Çıktığımız yolda Ataköy mevkisindeyiz. 250 metre üzerinde bir beton yol çalışmasını inceledik. Hemşehrilerimizin memnuniyeti var. Planladığımız şekliyle mevsim koşulları el verdiği sürece yollarımızı 20 santimetre betonla döşemeye devam ediyoruz. Döktüğümüz bu beton 30 yıl dayanıklı betondur. Yol medeniyettir ve Ünye'de bizim bin 350 kilometrelik yol ağımız var. Özellikle beldeden, köyden mahalleye dönüşen yerlerde ciddi manada yola ihtiyaç var."

Ahmet Çamyar, yolların medeniyet olduğunu bildiklerini belirterek, 2015 yılı içerisinde 9 milyonluk beton yol çalışması planladıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA