AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi

AK Parti İl teşkilatı tarafından hazırlanan programlar dahilinde, 7 Haziran seçimleri sonrasında, ilçelere yönelik olarak teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

AK Parti İlçelere Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Havva Talay Çalış ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, seçimde yaptıkları çalışmadan dolayı ilçeleri ziyaret ederek, teşkilatlara teşekkür etti.

Pınarbaşı ilçesinden başlayan ziyaret, Sarız, Sarıoğlan, Akkışla, Özvatan ve Felahiye ilçeleri ile devam etti. Gittikleri her ilçede yoğun ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılana heyet, ilçelerdeki bu heyecanı görmekten dolayı mutlu oldu.

İlk teşekkür ziyareti Pınarbaşı ilçe teşkilatına yapılırken, burada konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Türkiye çapında, AK Parti’nin oy oranındaki düşüşün Kayseri’yi de etkilediğini belirterek, " Bu düşüşe rağmen, sandıktan yinede birinci parti olarak çıktık. Tüm olumsuzluklara rağmen, seçimden birinci parti çıkmış olmanın bir sevinci, iktidarı kaybetmemizden dolayı da bir burukluğumuz var. Bundan 13 yıl önce, yüzde 34.5 ile 363 milletvekili almıştık, ama şu anda yüzde 41 oy aldık ve iktidarı kaybettik burada bir üzüntü yaşıyoruz.

Kayseri genelinde aldığımız oylara baktığımızda, her ilçede birinci partiyiz. Bu da demek oluyor ki, bu gün genel seçim değil de, yerel seçim yapılıyor olsaydı, tüm ilçelerde belediyeleri almıştık. Bu seçimlerde her bir arkadaşımızın büyük emeği var. Her teşkilatımızın katkısı var. Ben teşkilatlarımıza ve teşkilatlardaki arkadaşlarımıza koydukları bu katkıdan dolayı hepsine teker teker teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Hava Talay Çalış da, tüm teşkilatların ellerine ve yüreğine sağlık diyerek sözlerine başladı.

Hiç bir teşkilatın oylarımızın düştüğü yönünde bir izlenime kapılmalarını isteyen Çalış, "Ben bizzat, teşkilatlarımızın ne kadar fedakarca çalıştıklarını biliyorum. Hepinizin çok büyük emeği var. Bundan sonra da sizlerin yanınızdayız. Dimdik ayaktayız. Hiç kimseye de bu meydanı bırakacak değiliz. Hep birlikte el ele vererek, yolumuza devam edeceğiz. Projelerimiz gerçekleştirmeye çalışacağız. Bu seçimde gördük ki, bir çok vatandaşımız diğer partilere oy verdikleri için pişman oldular. Keşke vermeseydik diyenler oldu. Eğer koalisyon olmazda erken seçime gidilirse, biz yeniden birinci partiyiz. Bizle hizmet aşkı ile yola çıkmış insanlarız. Bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlçe ziyaretlerinin ardından, Felahiye İlçesindeki Karayel Viyadüğü’nde açıklama yapan Karayel ise, 7 Haziran seçimleri sonrasın da tüm ilçelere teşekkür ziyaretine çıktıklarını ifade ederek, "Bir grup milletvekili ve il yönetiminden arkadaşlarımız Güney ilçelerini, bizde il başkanımız ve milletvekili arkadaşımızla birlikte Kuzey ilçelerini ziyaret ettik. Teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 2 aylık bir sürede özverili bir çalışma içinde bulundular. Netice milletimizin dediği oldu. AK Parti’nin kırmızı çizgileri bellidir. Milletten yana olan çizgilerdir. Sandıktan çıkan demokrasi neticesine saygılıyız. Milletimiz kararını vermiştir. İnşallah AK Parti memleketimizin ve milletimizin yararına olan çalışmalarını sürdürecek. Yaptığımız çalışmalar sonucunda gördük ki, böyle bir neticeyi milletimizde arzu etmiyormuş. Ama bu netice ortaya çıktı. AK Parti’nin bu ülkeye yaptığı hizmetlerden dolayı herkes teşekkür ediyor. Milletimizin, hizmetlerden dolayı bir sıkıntısı yok. Biz bundan sonrada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletimize ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Davası büyük olanın, sıkıntıları da büyük oluyor. Ama bunların hepsini inşallah gidereceğiz" dedi.

Kaynak: İHA