Cizre Gençlik Merkezi Kursiyerlerine Sertifika

Cizre Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kursları tamamlayan 90 kursiyere sertifaka verildi.

Cizre Gençlik Merkezi Kursiyerlerine Sertifika
Gençlik Merkezinde düzenlenen törende, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı sponsorluğu ve Cizre Kaymakamlığı'nın organizasyonu ile 2014 yılı Mayıs ayında açılan ebru, hat, tezhip, geleneksel el sanatlarında desen, minyatür ve çini branşlarındaki kursları başarı ile tamamlayan 90 kursiyere sertifikaları verildi.

Törende konuşan Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur, gerçekleştirilen bu organizasyonun Cizre için çok önemli olduğunu söyledi.

Açılan kurslarla daha fazla kursiyerin gelmesini sağlamayı ve ilgi alanlarında var olan yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini dile getiren Adanur, şöyle konuştu:

"Burada daha önce yapılmamış ve denenmemiş projeler sergilenmektedir. Bu proje başlangıç itibari ile bir yılını doldurdu. Yapılan görüşmeler neticesinde projemizin süresi bir yıl daha uzatıldı. Önümüzdeki yıl devam edecek olan projede hedefimizi hem katılımcı sayısı açısından hem de sergilenen ürünlerin sayısı açısından daha da artırmamız lazım ki amacımıza ulaşalım."

Yapılan konuşmaların ardından Cizre Kaymakamı Adanur ve diğer katılımcılar, kursiyerlere katılım sertifikalarını verdi.

Sertifika töreni, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Törene Cizre İlçe Müftüsü Selahattin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Bedirhan Şık, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, kurs hocaları ve kursiyerler katıldı.

Kaynak: AA