Canan Karatay'a Çiçek Veren Başkan İnönü, Göbeğini İçeri Çekti

Şişli Belediyesi tarafından organize edilen "Okurlar, Yazarlarıyla buluşuyor" etkinliğine Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Prof. Dr. Canan Karatay damga vurdu. Karatay’a çiçek veren Hayri İnönü, göbeğini içeri çekince renkli anlar yaşandı.

Şişli Belediyesi kitapseverleri edebiyat dünyasının sevilen yazarlarıyla biraya getirmek için Maçka Sanat Parkında ‘Yazarlar ve Okurlar Nişantaşı’nda buluşuyor’ etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe katılan yazarlar vatandaşlarla bir araya gelerek eserlerini imzaladı.

Yazarlar ve Okurları Buluşuyor etkinliğine Canan Karatay, Tuna Kiremitçi, Yunus Günce, Selim İleri, Hayko Bağdat, Özge Uzun, Ayşenur Yazıcı, Uğur Koşar ve Nuray Sayarı gibi yazarlar katıldı.

Etkinliğe katılarak stantları tek tek gezen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Canan Karatay’a çiçek vereceği sırada göbeğini içeri çekmesi, neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

“BENİM YAZARLAR DESTEĞİM OKUYARAK OLUR”

Etkinlikte konuşan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, yazarlar ve okurları bir araya getirdiklerini belirterek, "Güzel bir havada güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. İnsanlarda çok mutlu herkesin keyfi yerinde ve şimdi burada bir şenlik havası var. Buradaki etkinlikte kitaplar, yazarlar ve yayınevleri iç içe bir gün geçirmiş oluyorlar. Benim desteğim onlara ancak okuyarak olur” diye konuştu.

“OKUYUP PARAŞÜTLERİMİZİ AÇINCA KAFAMIZ ÇALIŞIYOR”

Etkinliğe katılan Prof. Dr. Canan Karatay ise “Tabi çok yoğun bir ilgi var aynı kitap fuarı gibi mutlu oldum. Burada en aşağı 20-22 tane yazar var. Okumak çok önemli, bir milletin okuması çok daha önemli durumdadır. Okuyunca ancak paraşütlerimiz açık oluyor. Paraşütlerimizde açık olunca ancak kafamız çalışıyor. Tabi bu arada sağlıkla besleniyoruz ve sağlıklı bir toplum oluyoruz” diye konuştu.

“İNSANLAR YAZDIKLARIMI ALIP OKUYORLAR VE BANA İMZALATMAYA GETİRİYORLAR ÇOK ŞAŞIRIYORUM”

Etkinliğe katılarak stant açan oyuncu ve yazar Yunus Günce ise “Benim keyfim çok yerine geldi, böyle bir etkinliğe çok ihtiyacım varmış. Açık hava oksijen ve okuyan insanlarla bir araya gelmek özellikle de yazarlarla bir araya gelmek çok güzel oldu. Ben yazar değilim, ben yazan biriyim. Burada çok önemli yazarlarımız var onların yanında ben yazarım falan diyemem. Ben çok şaşıyorum insanların benim yazdığım şeyi alıp okuyorlar ve bana getirip imzalatıyorlar çok tuhaf geliyor ama oluyor. Dolayısıyla burada olmak ve bu etkinliğin bir parçası olmak çok hoşuma gitti” şeklinde konuştu.

Etkinlik akşam saatlerinde de devam ederek vatandaşlar ve yazarlar bir araya gelerek beğendikleri eserleri yazarlarına imzalatma fırsatı yakalamaya devam edecekler.
Kaynak: İHA