AK Parti'li Samani'den Asgari Ücret Göndermesi
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, muhalefeti asgari ücret üzerinden eleştirdi. Muhalefetin adeta asgari ücret üzerinden açık arttırmaya girdiğini söyleyen Samani, “İktidar sorumluluğu taşımadıkları iin rahatça konuşabiliyorlar” dedi.

12 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin hiçbir seçimde popülizm yapmadığını söyleyen Samani, muhalefetin ise aynı sorumluluk içerisinde olmadığını söyledi.
“Muhalefetteyken vaatlerde bulunmak kolaydır. Önemli olan iktidar sorumluluğu çerçevesinde vaatleri yerine getirebilmektedir. Muhalefet ‘şunu yaptık, bunu yaptık diyemiyor. Yapabileceğimiz budur’ diyemiyorlar maalesef. Milletimiz bunlara prim vermiyor. Kılıçdaroğlu ekonomi dengesini gözetmeden ülkenin durumunu bilmeden bir vaatte bulunuyor. Biz bu ülkeye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyduk. Bu hedeflere ulaşmak için mahçup olacağımız bir sözü vermiyoruz. Torunlarımızın torunları düşündüğümüz için, iktidar sorumluluğu çerçevesinde davranıyoruz” diye konuştu.
Türkiye güçlendikçe sorunların azalacağına dikkat çeken Hüseyin Samani, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkeyi rezil duruma sokanların beceriksizliğinden millet bedel ödedi.
Biz milletimize sahip çıkmakla yükümlüyüz. 10’uncu seçime girdik ve hamdolsun milletimiz bizi destekledi.”
