Gaski Genel Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleşti

GASKİ Genel Kurulu gündemindeki maddeleri görüşmek üzere Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Meclis 1. Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplandı.

Gaski Genel Kurulu 1. Olağan Toplantısı Gerçekleşti
Genel kurul toplantısı yoklama yapılarak başlandı. Yeterli çoğunluğun sağlandığı görüldükten sonra gündem maddelerine geçildi. Toplantıda altı madde görüşüldü. Görüşülen maddeler şöyle sıralandı:

“GASKİ Genel Müdürlüğünün 2014 Yılı Faaliyet Raporunun 2. Oturuma kadar incelenmesi ve müzakerelerinde 2. Birleşime bırakılması oylaması oy birliğiyle, GASKİ Genel Müdürlüğünün 2014 Mali Yılı Kesin Hesap Bilanço ve Kar/Zarar cetvellerinin incelenmek üzere, Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevki oylamaya sunuldu oy birliğiyle, GASKİ Genel Müdürlüğü Yönetmeliklerindeki Değişikliklerin Görüşülmesi hukuk komisyonuna sevki oylamaya sunuldu oy birliğiyle, 6360 Sayılı Kanunla Genel Müdürlük hizmet alanına dahil olan İslahiye ilçesi ile Fevzipaşa Mahallesinde uygulanacak olan su ve atıksu tarife komisyonuna sevki oylamaya sunuldu oy birliğiyle, GASKİ Genel Müdürlüğünün 2015-2019 Yıllarını Kapsayan Stratejik Planının Görüşülmesinin Plan ve Bütçe komisyonuna sevki oylamaya sunuldu oy birliğiyle kabul edildi.”

Maddeler görüşüldükten sonra GASKİ Genel Kurulu’nun 1. Birleşimi kapatıldı.
Kaynak: İHA