Trafik Canavarı Karı Kocayı Birbirinden Ayırdı

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında, TIR’a arkadan çarpan otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, eşi ise can verdi.

Trafik Canavarı Karı Kocayı Birbirinden Ayırdı
Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 46. kilometresi Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. İddialara göre dikkatsizlik yüzünden meydana gelen kazada, Ahmet Gökyer yönetimindeki 42 BSV 10 plakalı otomobil, yolun sağında park halinde duran ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 20 H 7362 plakalı TIR’ın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil adeta hurdaya dönerken, araç sürücüsü Ahmet Gökyer (60) ağır yaralandı, eşi Mümine Gökyer ise hayatını kaybetti. Karı, kocanın sıkışan bedenleri olay yerine çağrılan sivil savunma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı. Kazada ağır yaralanan sürücü Gökyer, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Mümine Gökyer’in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Çay İlçe Devlet Hastanesine morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası yol yaklaşık 20 dakika trafiğe kapalı kaldı. Yapılan çalışmaların ardından yol tekrar trafiğe açılırken, olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA