Başkan Dua Etti, AK Parti'li Nebati Mikrofonu Tuttu

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde doğalgaz boru hattı için kazı çalışması törenle başlarken, açılışta dua eden Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in mikrofonunu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati tuttu. Nebati, "Çalışana mikrofon da tutarız. başımızda da taşırız" dedi.

Başkan Dua Etti, AK Parti'li Nebati Mikrofonu Tuttu
Ahmet Yesevi, Devteşti, Açkısu, Süleymaniye ve Sırrın mahallelerini kapsayan doğalgaz ara boru hatlarının yapımı, törenle start aldı. Ahmet Yesevi Mahallesi’nde düzenlenen törene, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 48 kilometrelik doğalgaz hattını da programa aldırdıklarını kaydetti.

Güvenç, konuşmaların ardından dua edilmesi için imamın bulunamaması üzerine, duaya kendisi başladı.

Ellerini açarak dua eden Güvenç’in mikrofonunu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati tuttu.

Duanın ardından Güvenç, “Bana da dua ettirdiyseniz, bu iş bitmiştir” dedi.

Nebati ise “Bizim düsturumuz hizmettir. Biz halkın hizmetçisiyiz. Biz konuştuğumuzu yaparız ama onlar konuşur, AK Parti yapar” diye konuştu.

Daha sonra iş makinesinin yanına giden Nebati ve Güvenç, kepçe operatörlüğü yaparak ilk kazıyı gerçekleştirdi. Kepçe üzerinde mikrofonu eline alan Nebati, “Bizim için önemli olan hizmettir, çalışmaktır. Hizmet eden ve çalışan herkesi olduğu gibi belediye başkanları da sırtımızda taşırız. Belediye başkanımız da çok çalışıyor. Başkanımıza mikrofon da tutarız, sırtımızda da taşırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA