Akbank Direkt'ten Anında Ticari Kredi

Akbank Direkt, yeni hizmetiyle başta KOBİ'ler olmak üzere tüm ticari müşterilerine, kredi limitleri dahilinde istedikleri an ticari kredi kullanım hizmeti sunuyor.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni hizmet ile Türkiye'de ilk kez, Akbank şubeleri tarafından müşteri ihtiyaçlarına uygun vade ve faizle belirlenen ticari kredilerin kullanımı da yapılabilecek.

Akbank Direkt müşterileri yeni geliştirilen ticari kredi kullandırım seçeneğiyle kredi limitleri dahilinde iş günü/tatil gününden bağımsız olarak, istedikleri an Akbank Direkt İnternet Kurumsal ve Akbank Direkt İnternet İşim üzerinden ticari kredilerini kullanabilecek.

Yeni uygulamayla Türkiye'de ilk defa, avantajlı Akbank Direkt İnternet faiz oranlarının yanı sıra, Akbank şubelerinden alınan ve müşteri ihtiyaçlarına uygun koşullarda onaylanan ticari kredilerin kullanımı da yapılabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, zamanın her geçen gün daha değerli hale gelmesi ve Direkt Bankacılık kanallarından yapılabilen işlem çeşitliliğinin artmasının, müşterilerini bankacılık işlemleri için Direkt Bankacılık kanallarını daha çok kullanmaya yönlendirdiğini belirterek, "Akbank olarak biz de Direkt Bankacılık kanallarımız ile kolayca kullanabilen ve müşterilerin istedikleri zaman istedikleri yerden bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir Direkt Bankacılık hizmeti vermeye odaklanıyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Direkt Bankacılık olarak odaklandıkları konular arasında başta KOBİ olmak üzere ticari firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümlerin de yer aldığını, ekip olarak stratejilerini bu şekilde oluşturduklarını aktaran Oğuz, şunları kaydetti:

"2013 yılında bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk defa Direkt Bankacılık kanallarından sunduğumuz tekliflerle KOBİ'lerin kredi ihtiyaçlarını tek tuş ile karşılayan banka olduk. O tarihten itibaren, müşterilerimizin nakit akışlarını takip edebilecekleri uygulamalara kanallarımızda yer veriyor ve çağrı merkezimizdeki müşteri temsilcilerimiz ile çok sayıda KOBİ müşterimize portföy yönetimi yaparak, şubesiz süreçlerle müşteri ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Şimdi de hayata geçirdiğimiz ticari kredi kullanım seçenekleriyle ise müşterilerimiz, tatil, hafta sonu, akşam saatleri fark etmeksizin, haftanın 7 günü şubeye gitmeden 'Akbank Direkt İnternet Kurumsal' ve 'İşim' üzerinden kredilerini kullanabilmelerini sağlıyoruz."

Kaynak: AA