Karaosmanoğlu Ve Üzülmez, Fikir Kulübüyle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Fikir Kulübü’nün düzenlediği kahvaltı programına konuk oldu.

Karaosmanoğlu Ve Üzülmez, Fikir Kulübüyle Buluştu
Kartepe Fikir Kulübü tarafından düzenlenen kahvaltı programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez konuk oldu. Kartepe Fikir kulübü Başkanı Abidin Akyol, katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında kulübün kısa zamanda yaptığı etkinliklerden bahsetti. Kartepe’nin mozaiği olduklarını belirten Akyol, ülkenin böylesi önemli bir viraja girdiği dönemde güven ve istikrar ortamından yana olduklarını kaydetti.

Yeni Türkiye’nin kapılarının açıldığı ve eski Türkiye’nin kapılarının kapatılacağı bir seçim dönemine girdiklerini belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine kararlılıkla gittiğini ifade etti.

Üzülmez, “Yeni Türkiye yolunda partimize Kartepe’den de güçlü bir destek vermeye hazırız” dedi.

Kartepe’de sosyal, kültürel ve her alanda çok güzel hizmetlerin yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Üzülmez, Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde başarılı işlere imza attıklarını kaydetti.

Kartepelilere kent merkezinin yapılacağı müjdesini veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, 10 beldenin birleşmesiyle oluşan Kartepe’nin hızla kentleşme yolunda ilerlediğini ifade etti.

Kartepe’nin özellikle 5-10 yıl içerisinde çok büyük bir ilçe olacağını belirten Karaosmanoğlu, “Kartepe, kent merkeziyle, ticaretiyle, kültürüyle ve barındırdığı tüm potansiyelleri ile ilimizin en gözde ilçelerinden olacak” dedi.

Kaynak: İHA