Döşemealtı'nda Fener Alayı Coşkusu

Döşemealtı Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen fener alayına binlerce vatandaş katıldı.

Döşemealtı'nda Fener Alayı Coşkusu
Fener alayına katılan vatandaşlara Döşemealtı Belediyesi tarafından 2 bin 500 adet meşale, Türk bayrağı ve Atatürk posteri dağıtılırken, katılımcılar 500 metre uzunluğundaki Türk bayrağını hep birlikte taşıdı.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Naci Alın, Zafer Yörük, meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Semih Esen, Antalya Milletvekili adayı Nusret Bayer, İlçe Başkanı Zekeriya Altun, Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, Gençlik Kolları ve binlerce vatandaşın katıldığı fener alayına Antalya’dan gelen 100’e yakın motosikletli de eşlik etti.

Belediye binası önünde başlayan fener alayı, Cumhuriyet Caddesi boyunca devam etti. Onuncu Yıl Marşı eşliğinde devam eden fener alayının 5 kilometrelik yürüyüşüne, dükkanlarının önündeki esnaf ve sokaklardaki vatandaşlar da alkışlarla katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz fener alayını bundan sonra da sizlerin isteği doğrultusunda sürdüreceğiz. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA