Yılmaz'a, Köprüköy'de Coşkulu Karşılama

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında gittiği Köprüköy ilçesinde coşkuyla karşılandı. Vatandaşların isteklerini yerine getirmek için ellerinin değil bedenlerini yaşın altına koyarak çalışacaklarını belirten Yılmaz, “Yeni büyükşehir yasasıyla birlikte önemli adımlar atıldı. Hizmetin alt yapısını hazırladık. Şimdi sıra gözle görünür şeylerde.” dedi

Yılmaz'a, Köprüköy'de Coşkulu Karşılama
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz Pasinler’in ardından tekrar Köprüköy ilçesine geçerek seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Vatandaşlar ilçe girişinde Yılmaz’ı coşkuyla karşıladı. Yılmaz ilk olarak Ak Parti Köprüköy İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada partilerle bir araya gelen Ak Partili aday seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yılmaz daha sonra partililer ile birlikte ilçeye bağlı Söğütlü, Aşağı Çakmak ve Yapağılı mahallelerini gezerek vatandaşlardan destek istedi.

Ak Partili Aday Adnan Yılmaz, mahallelilere ulaşımın daha kolay sağlanabilmesi için asfaltlama çalışmalarının yağışların durmasıyla birlikte başlayacağının müjdesini verdi. Mahallelilere 10 yıl öncesini hatırlatan Yılmaz, geçmiş dönemlerle Ak Parti’nin yaptığı icraatlarının mukayese bile edilemeyeceğini belirterek: “Hepimiz etrafımızda gelişmelere dikkatle bakmalıyız. Nereden nereye geldik. Burası makam yeri değil hizmet yeridir. Mahallelerinizde gözle görünür değişim büyükşehir belediyesi ile başladı.

Bu zaten bir başlangıçtı. Hizmetler devam edecek İnşallah. Vatandaşlarımızın refah içerisinde olmasını canı gönülden istiyoruz.“ diye konuştu.

Kaynak: İHA