Doğuştan Kalp Hastası Turan Selçuk Öztürk Toprağa Verildi

Kalbi delik olarak dünyaya gelen ve dün 29 yaşında hayatını kaybeden Turan Selçuk Öztürk'ün cenazesi, toprağa verildi.

Öztürk için Beykoz Yalıköy Taşocakları Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

Namaz öncesi camide taziyeleri Öztürk'ün babası Cumali Öztürk ve eşi Elif Çakman Öztürk kabul etti. Ayakta durmakta güçlük çeken Elif Öztürk, uzun süre eşinin tabutuna sarılarak ağladı.

Cumali Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun acılar içinde yaşadığını ve en kötü halinde bile gelen ziyaretçilerine moral verdiğini söyledi.

Oğlunun son gününe kadar şükrettiğini anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

"Hastalığı inanılmazdı. Hem akciğer hem de kalp tedavisi görüyordu. Her tarafı delik deşik oldu. Kalbine hortum taktılar. Koşuyolu Kalp Hastanesi'nden Cihangir Kaymaz Hocamız kullanılan ilacı ilk defa Turan'a uyguladı. Ellerinden geleni yaptılar. İnanılmaz mücadele verdi. Cihangir Hoca ve tüm ekibi bir yıl boyunca bizimle birlikteydi. Allah hepsinden razı olsun. Bu kadar yaşatabildik oğlumu."

Öztürk'ün cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra oyuncular Ceyda Düvenci ve Akasya Aslıtürkmen ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Turan Selçuk Öztürk'ün cenazesi, Beykoz Şahinkaya Mezarlığı'nda defnedildi.

- Turan Selçuk Öztürk kimdir?

Kalbi delik olarak dünyaya gelen ve yıllardır tedavi gören Turan Selçuk Öztürk, geçen yıl temmuz ayında tedavi gördüğü hastanenin odasında Elif Çakman'la evlenmişti. Öztürk'ün nikah şahitliğini de oyuncu Ceyda Düvenci yapmıştı.

Kaynak: AA