Şahin Irmak oynadı izleyenler koptu

TV 8’de yayınlanan Komedi Türkiye programında evli çiftlerin konu alındığı “Pırlanta Yüzük” skeci ile izleyenleri gülme krizine soktu.

Şahin Irmak oynadı izleyenler koptu
Gülse Birsel ve Gani Müjde'nin kaleme aldığı skeçlerde tüm hünerlerini sergileyen oyuncular bu hafta yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Kendilerine eşlik eden yardımcı oyuncular ise: Tuğba Çom, Öznur Serçeler, Diren Polatoğulları, Seda Fettahoğlu ve Ünal Yeter. Ekibe hem sahne arkasında ve hem de sahnede eşlik edecek ünlü oyuncu koçları: Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu ve her hafta bir başka ünlü konuk oyuncu koçu. Bu hafta konuk oyuncu olarak ise Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla meşhur olan Şahin Irmak oldu.

Her hafta değişik skeçlerle izleyici karşısına çıkan Komedi Türkiye, bu hafta yine birçok skeçle izleyici karşısına çıktı. Ünlü oyuncu Şahin Irmak'ın konuk oyuncu olarak katıldığı programda rol aldığı “Pırlanta Yüzük” skeci ise izleyiciden takdir topladı. Evli çiftlerin yıldönümlerinde yaşadıkları sıkıntıları konu alan skeçte, oyuncuların performansı ise görülmeye değerdi.