Yüksek Lisans Yapan Hemşireler Adana'da

Acıbadem Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimlerine devam eden yaklaşık 40 hemşire sırasıyla Acıbadem Adana Hastanesi’ni ziyaret etti.

Yüksek Lisans Yapan Hemşireler Adana'da
Acıbadem Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Eti Aslan’ın eşlik ettiği öğrenci grubu Acıbadem Adana Hastanesi’nde mesai saatleri boyunca tüm bölümleri gezerek gözlem yaptılar ve sorumlularından bilgi alarak görüş alış verişinde bulundular. Öğrenci hemşireler son olarak da sosyal sorumluluk projesi kapsamında pediatrik onkoloji hastalarını ziyaret ettiler ve burada tedavileri devam etmekte olan küçük çocuklara yanlarında getirdikleri çeşitli hediyelerden verdiler.

Hastanedeki alan turlarının tamamlanmasının ardından Acıbadem Adana Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Özlem Alkaya’nın kendileri için hazırladığı sunumu izleyen grup, kendilerine Direktör Yardımcısı Özcan Çiçek’in de katılması ile beraber sohbet ederek aldıkları notları ve gözlemlerini paylaştılar.

Toplantının tamamlanmasının ardından öğrenci hemşire grubu son olarak hastane önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirerek Adana’dan ayrıldılar.
Kaynak: İHA