Pamuk Açıklaması 'Halk Yağ, Tüpgaz Ve Benzin Kuyruklarında Beklediği Günleri Unutmadı”

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Kasım Pamuk, seçim çalışmaları kapsamında Seyhan ve Yüreğir’de düzenlenen toplantılarda halkla bir araya geldi.

Pamuk Açıklaması 'Halk Yağ, Tüpgaz Ve Benzin Kuyruklarında Beklediği Günleri Unutmadı”
Kasım Pamuk, halka hitaben yaptığı konuşmalarda, “AK Parti bir şeyi yapacağım dediği zaman yapar. AK Parti’nin yarım kalmış bir projesi olmadığı gibi, temel atma töreni yerine sadece açılış törenleri düzenlemiştir. Bu yüzden sizler 9 seçim üst üste AK Parti’yi desteklemeye devam ettiniz. AK Parti’de desteğinize layık olarak dünyada ülkenin, milletin, paranın ve pasaportun itibarını yükseltmiştir” dedi.

Muhalefet liderlerinin sadece muhalefetteki koltuklarını korumak için çalıştıklarını söyleyen Pamuk, sözlerine şöyle devam etti:

“ Muhalefet liderleri bu zihniyetle iktidar olamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Onların tek derdi muhalefette birinci olmaktır. Onlar AK Parti ile değil, kendi aralarında yarışıyorlar. Ana muhalefet olmak için çaba gösteriyorlar. Çünkü iktidar olabilmek için dünyanın zalimlerine karşı “van minüt” ve “dünya beşten büyüktür” diyebilmek gerekir.”

Halkın yağ, tüpgaz ve benzin kuyruklarında beklediği günleri unutmadığını belirten Pamuk, “Bugünün muhalefeti geçmişte halka yokluk ve sefaletten başka bir şey vermedi. Ülkemiz bu köhnemiş zihniyetlerden çok çekti ve çok zaman kaybetti. Onların tek işi halkı korkutmak ve korkularla üzerinden siyaset yapmaktır. AK Parti ise korku değil, halka umut, huzur, sevgi, barış ve kardeşlik vaat ediyor. AK Parti ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünü savunuyor. AK Parti küresel, paralel ve bölücü ihanet çetelerine meydan okuyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA