Muğla Valisi Çiçek, Dezavantajlı Ailelerle Buluştu

Muğla Valisi Amir Çiçek'in katılımıyla Menteşe'de düzenlenen yemeğe, mahalle muhtarları, daire amirleri ve ilçedeki yardıma muhtaç aileler katıldı.

Muğla Valisi Çiçek, Dezavantajlı Ailelerle Buluştu
Menteşe Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Dezavantajlı Ailelere Yönelik Sosyal Kaynaşmayı Etkinleştirme Projesi" kapsamında, Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekte konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, ilgili kurumlarla yardıma muhtaç ailelere destek vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Menteşe'de düzenlenen yemekte her kesimden vatandaşın aynı sofrada buluştuğunu belirten Çiçek, şöyle konuştu:

"Bu yemek, kaynaşma ve dayanışmanın fotoğrafı. Muğla'yı güzelleştiren doğası ve coğrafyasının yanında, ilimize dışarıdan gelenlere kendini Muğlalı hissettiren insanlarıdır. Vatandaşlarımız arasında bağı güçlendiren, birlik oluşturan, vatandaşlarımızın kaynaşmasına ve dayanışmasına vesile olan bu yemeği düzenleyenleri yürekten teşekkür ediyorum."

Çiçek, programın tüm ilçelerde yapıldığını, her fırsatta vatandaşların yanında olmaya özen gösterdiklerini dile getirdi.

Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ise yeni kurulan bir ilçe olmalarına rağmen kısa zamanda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. İlçede yardıma muhtaç ailelerin belirlenmesi için çaba gösterdiklerini anlatan Arslan, "Kaymakamlığımız ve birimleri vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret içindeyiz" dedi.

Kaynak: AA