Üniversite Öğrencilerinden 'Hisli Dokunuşlar' Defilesi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencileri tarafından hazırlanan dokuma elbiseleri, düzenlenen "Hisli Dokunuşlar" defilesiyle sergilendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Piramit Salonunda Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencileri tarafından defile düzenlendi.

Öğretim görevlileri Nazan Özcan ve Sema Özhan ve ile yüksekokulun 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan defilede, Tekirdağ'ın Karacakılavuz Dokumaları'nın modernize edildiği 20 takım giysi izleyenlerin beğenisine sunuldu.
Defileyi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz, üniversite Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir, akademik ve idari personeller, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş izledi.
Program sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz tarafından etkinlikte yer alanlara günün anısına teşekkür çiçekleri verildi.

Kaynak: AA