Gazetelere ve Çalışanlarına Elektrik İndirimli Olacak

CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (EDAŞ) ile Alanya Gazetecilere Cemiyeti (AGC) arasında indirimli elektrik satış protokolü imzalandı.

Gazetelere ve Çalışanlarına Elektrik İndirimli Olacak
Alanya Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleşen protokol imza törenine CLK Akdeniz Perakende Satış Alanya Müdürü Niyazi İnce ile Cemiyet Başkanı Mehmet Ali Dim katıldı.

Dim, protokol anlaşması kapsamında cemiyet üyelerinin isim listesini ve abone numaralarını CLK Akdeniz Alanya Bölge Koordinatörlüğüne verdiklerini söyledi.

Hem üye kuruluşlar hem de medya çalışanların meskenlerinde geçerli olacak indirimin aslında küçük bir sosyal yardım mahiyetinde olduğunu ifade eden Dim, "İndirim oranları kullanım miktarına göre değişebiliyor. Yıl içerinde de indirim faturalara uygulanacak. Önümüzdeki süreçte medya kuruluşları daha ucuz elektrik kullanacaktır. CLK Akdeniz'e teşekkür ediyoruz" dedi.

İnce ise karşılıklı atılan imzalar sonrası 4 bin KW ve aylık ortalama 130 lira harcama yapan bütün cemiyet üyelerinin protokolden yararlanacağını kaydetti. Başkan Dim'e teşekkür eden İnce, yeni kampanyaları hakkında da bilgi verdi.

İnce, bir ay ücretsiz elektrik kampanyası başlattıklarını belirterek, "Son başvuru tarihi 6 Haziran'dır. Tüketimleri 4 bin KW üzeri olan bütün tüketicilerimizi işletmemize davet ediyoruz. Bir aylık ücretsiz elektrik kampanyası ile 2016 mayıs ayı aktif enerji tutarı şirketimiz tarafından karşılanacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA