Erzurumcağ Döneri Bursalılar Tarafından Kapışıldı

Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen Erzurum Kültür ve Turizm Günleri başladı. Etkinliğin ilk gününde dağıtılan cağ döner, vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.

Erzurumcağ Döneri Bursalılar Tarafından Kapışıldı
Bursa’da Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından Bursa’da 29 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Erzurum Kültür ve Turizm Günleri Kent Meydanı’nda start verdi. Etkinlik tanıtımında Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından dağıtılan cağ döner ve promosyon ürünleri kısa sürede vatandaşlar tarafından tüketildi.

Etkinliğin iki şehri birbirine yakınlaştırdığını ifade eden Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları, “Erzurum, kültürü ve tarihi ile güzel bir şehir. Bursamız da bu özelliklere sahip bir şehrimiz. İki marka şehrimiz tarihi, turizmi, kültürü ile öne çıkıyor. bu güzide şehirlerimizi bütünleştirmek ve kaynaştırmak amacıyla 5 gün sürecek Erzurum Kültür ve Turizm Günleri’ni BUTTİM’de gerçekleştiriyoruz. Etkinlik boyunca tanıtımlarımız yapılacak ve konserler verilecek. Tüm Bursa halkını ve Erzurumluları etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Etkinlik boyunca cirit gösterisi, mehteran konseri, ödüllü kültür yarışmaları, tiyatro oyunları, halk oyunu gösterileri, Erzurum Kültür ve Turizm paneli ile Erzurumlu sanatçıların konserleri vatandaşların izlenimine sunulacak.
Kaynak: İHA