Bozyazı Muhtarları, Büyükşehir Yetkililerine Sorunlarını Anlattı

İçel Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçelerdeki sorunların ve taleplerin tespiti için düzenlediği toplantılar kapsamında, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, Bozyazı ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bozyazı Muhtarları, Büyükşehir Yetkililerine Sorunlarını Anlattı

İçel Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taş, daire başkanlarıyla birlikte ilçelerde gerçekleştirdiği muhtar ziyaretlerine devam ediyor. İçel halkına daha iyi hizmet sunabilmek için yapılan toplantılar kapsamında Bozyazı muhtarlarıyla bir araya gelen Taş ve ilgili daire başkanları, Bozyazı muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve MHP Bozyazı İlçe Başkanı Turhan Tuna’nın da katıldığı toplantıda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Taş, bu toplantıları sorunların tespit edilip giderilmesi için düzenlediklerini, böylece hizmetleri İçel halkına daha hızlı ve verimli bir şekilde götürebileceklerini söyledi.

İçel halkına daha kaliteli ve hızlı bir hizmet vermek için donanımsal eksiklerin büyük ölçüde giderildiğini belirten Taş, gerekli malzeme ve teçhizatların büyük bir kısmını temin ettiklerini, eksik olan araç, greyder ve kepçelerin tamamlanması için de gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Muhtarların asfalt, kanalizasyon, içme ve sulama suyu, cenaze nakil araçları ve mezarlık gibi sorunları dile getirdiği toplantıda, sinekle mücadele çalışmaları hakkında da bilgi veren Taş, İçel Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerinin il genelinde sinekle mücadele çalışmalarına zamanında başladıklarını ifade ederek, “Geçen sene yerel seçimler nedeniyle larva mücadelesinin yapılamamasından dolayı İçel halkı bu konuda mağdur olmuştu. Tüm göletler, yeşillikler, kanalizasyon gibi yerlerde ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. İçel halkı inşallah sineksiz bir yaz geçirecek” dedi.

İçel’in tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan bölgelerde asfalt çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getiren Taş, “İl genelinde asfalt çalışmalarını tamamlamak için asfalt ihalemizi gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda çok hızlı bir şekilde ilçelerimizde asfalt ve yol çalışmalarımız başlayacak ve yoğun bir şekilde devam edecek. İnşallah kaynaklarımız ölçüsünde yapabileceğimiz kadar asfalt yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA