Gürkan, Meriç Belediyeler Birliği Başkanı Seçildi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Meriç Belediyeler Birliği Başkanı seçildi.

Meriç Belediyeler Birliği'nin nisan ayı olağan meclis toplantısı Edirne Belediye Meclis salonunda yapıldı. Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin başkanlığında yapılan toplantıya Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ın yanı sıra birlik üyesi belediyelerin yetkilileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra birlik başkanlığından istifa eden Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen'den boşalan başkanlık için seçim yapıldı.
Gizli oyla yapılan seçim sonrası Gürkan, 17 üyenin tamamının oyunu alarak oy birliğiyle birlik başkanı seçildi.
Gürkan, yapacakları çalışmalar ile birliği daha işlevsel bir hale getireceklerini ifade ederek, "Edirne Belediyesi geçtiğimiz toplantıda alınan karar ile birliğe üye olmuştu. El birliğiyle çalışacağız, el birliğiyle üreteceğiz, el birliğiyle paylaşacağız biz varsak mutlaka hep birlikte çok güzel şeyler yapacağız, ortak heyecanımızı ortak birikime ve bu birikimi ortak başarılara taşıyacağız. Başarı hepimizin yani temsil ettiğimiz halkımızın olacak. Önümüzdeki süreç içinde hayata geçireceğimiz stratejik plan dahilinde çalışmalarımız devam edecek, alacağımız kararlar ile birliğimizi daha iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.



Kaynak: AA