Başkan Edebali'den Fotoğraf Kulübü'ne Ziyaret

Yıldırım Belediye BaşŸkanı İsmail Hakkı Edebali Yıldırım Belediyesi FotoğŸraf Kulübü'nü ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, BaşŸkan Edebali, ilçe sakinlerinin sosyal yaşŸamlarına artı katmak için hayata geçirilen Yıldırım Belediyesi FotoğŸraf Kulübü'nün eğŸitimine konuk olarak çalışŸmalar hakkında bilgi aldı.
Uluslararası FotoğŸraf Federasyonu'nun (FIAP), "FotoğŸraf Sanatçısı" unvanını verdiğŸi Ahmet LJetin tarafından eğŸitimlerin yürütüldüğŸünü söyleyen BaşŸkan Edebali, "Kursiyerlerimiz "National Geographic DoğŸa Kategorisi"nde birincilik ödülü başŸta olmak üzere ulusal ve uluslararası yarışŸmalarda çeşŸitli başŸarılar kazanmışŸ önemli fotoğŸraf sanatçımız Ahmet LJetin'den eğŸitim alma olanağŸı buluyorlar. Ustalar ve çırakları bir araya getiren kulübümüz ile fotoğŸraf gönüllülerinin aynı çatı altında buluşŸmasını amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.
Yıldırım Belediyesi FotoğŸraf Kulübü'nde mesleğŸin profesyonelleri tarafından eğŸitimler verildiğŸini söyleyen BaşŸkan İsmail Hakkı Edebali, şŸunları kaydetti:
"GerçekleşŸtirdiğŸimiz projeyle birlikte fotoğŸraf sanatına ilgi duyan, ancak çeşŸitli sebepler yüzünden eğŸitim alamayan vatandaşŸlarımıza bu fırsatı vermişŸ olacağŸız. Kulübe üye olan hemşŸehrilerimiz hem fotoğŸraf sanatını en ince ayrıntısına kadar öğŸrenirken hem de boşŸ zamanlarını değŸerlendirebilecekleri bir hobi edinmişŸ olacaklar Belediye olarak Yıldırım'ın ideal şŸehir olması yönünde çeşŸitli çalışŸmalar yapıyoruz. Bir yandan ilçemizin alt yapı sorunlarına çözüm üretirken bir yandan da hemşŸehrilerimizin güzel vakit geçirebilecekleri projeler üzerine odaklanıyoruz"
 
Kaynak: AA