'Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması'Nın Başvuruları Başladı

Güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla gerçekleştirilen "Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması"nın 9'uncusu için başvurular başladı.

Siemens Sanat'tan yapılan açıklamaya göre, alan gözetmeksizin Türkiye'de eğitim gören tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya adaylar, bireysel veya grup çalışmalarıyla 8 Mayıs'a kadar başvurabilecek.
Seçici kurul tarafından 22-25 Mayıs'ta yapılacak değerlendirme sonucunda "Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması"nı kazananlar belirlenecek ve yarışmada 10 bin liralık 3 eşit başarı ödülü verilecek.
Yarışmanın seçici kurulunda, Sinopale Yöneticisi ve sanatçı Melih Görgün, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mürteza Fidan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve küratör Ali Akay, küratör ve Wekleitz Festivali Yöneticisi Daniel Herrmann ve küratör Işın Önol yer alacak.
Adayların, Siemens Sanat'ın internet sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 8 Mayıs'a kadar "Chameleon Tasarım ve Proje Yönetimi-Mazhar Osman Sokak, Özmutlu Apartmanı, 4/7 Feneryolu-İstanbul" yarışma koordinatörlüğü ofisine ulaştırması gerekiyor.


Kaynak: AA