Başkan Öztürk, Bayan Personelin Kadınlar Gününü Kutladı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile belediyede çalışan kadın personeli ile Seçkin Hotel’de biraraya geldi.

Başkan Öztürk, Bayan Personelin Kadınlar Gününü Kutladı

Programa; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve eşi Ayşe Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, Erenler Belediyesinin bayan personelleri ve stajyerleri katıldı.

Personelinin kadınlar gününü kutlayan Başkan Öztürk kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, “kadınlar geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Onlara en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımızı arasında yer almalıdır” dedi.

Öztürk konuşmasının devamında, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü oldukça önemli bir gün ama bizler kadınlarımızın sadece bir gün hatırlanması konusuna katılmıyoruz. Ben bir anneyi, bir sevgiliyi, bir hanımı senenin sadece bir gününe sığdırmayı sevmeyen insanlardanım. Bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden kadınlarımızla hepimiz gurur duyuyoruz. Toplumun her kesiminde ve her alanında kadın-erkek el ele beraber gerçekleştireceğimiz değişim, gelişim ve dönüşüm Türkiye’yi yeniden medeniyetlerin merkezi yapacaktır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Öztürk daha sonra belediyede çalışan kadın personel ve stajyer bayanlara karanfil takdim etti.
Kaynak: İHA