Arzu Çiçek Müsiad'ı Ziyaret Etti

Ak Parti Eskişehir milletvekili aday adayı Prof. Dr. Arzu Çiçek, sivil toplum kuruluşları (STK), dernek ve odalara ziyaretlerini sürdürüyor.

Arzu Çiçek Müsiad'ı Ziyaret Etti

Çiçek, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ile başlayan ziyaretlere, Şoförler Odası Başkanı Suat Er ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Duman ile devam etti. Şimdiye kadar gittiği yerlerde gördüğü ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Çiçek “ STK’lar, dernekler ve meslek odaları toplumun olmazsa olmazlarıdır. Ülkemizin problemlerini, Şehrimizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın şikayetlerini ele alan ve bunların çözümünde büyük önem arz eden bu kuruluşlarımızın her zaman desteklenmesinden yanayım. Ülkemizin kalkınmasında bu kuruluşlarımızın katkısı yatsınamaz” dedi.

Çocuklarımızın eğitimleri ile ilgili soruna da değinen Prof. Dr. Arzu Çiçek; "Eğitim yalnızca okullardan ibaret değildir. Bu konuda, aileye de büyük görevler düşüyor. Çocuk manevi eğitimini aileden alacak, okul hayatında bunu öğretmenleri ile birlikte sürdürmelerini desteklemelidir. Çocuk okula başlayınca, benim görevim bitti. Bundan sonrası öğretmene ait dememeli. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Eğitim, spor, kültür ve sanatı bir arada bulunduran gençlik merkezlerinin oluşturulması gerekiyor. Bu vesileyle çocuklarımızı kötü çevre alışkanlıklarından korumuş oluruz. Bütün çocuklar bizimdir. Geleceğimize yapılacak yatırım en güzel yatırımdır” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA