Büro-memur Sen Üyelerinden Kadınlara Kahvaltı

Büro-Memur-Sen Zonguldak Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kahvaltı düzenlendi.

Büro-memur Sen Üyelerinden Kadınlara Kahvaltı

Düzenlenen etkinliğe; AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İbrahim Cansız, İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu, Zonguldak Gençlik, Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Büro-Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Nevin Abanoz, Büro-Memur-Sen Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Seyrek, sendika yetkilileri, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla konuşma yapan Büro-Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Nevin Abanoz, “Aile içi ve dışı her türlü şiddete rağmen, yuvam bilinciyle hala mağduriyetlerini saklamaya çalışan kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun. Ufak hesapları değil, insanlık adına büyük idealleri hedefleyen, önyargıları elinin tersiyle iten tüm farklılıklara rağmen zihnini berrak tutup atan tüm yüreklerin özünün aynı olduğunu, farkındalığıyla kulağını sadece o yüreklerin sesini duymaya şartlandıran o yüreklere dokundukça mutlu olan sevgi dolu olan kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum” dedi.

Büro-Memur-Sen Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Seyrek ise burada yaptığı konuşmada, “Kadınlar, yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandırdığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, geliştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerini sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar ve mukaddes emanettirler. Onlar bizim için anadır, bacıdır, yardır, candır, kandır ve nefestir. Bu duygu ve düşüncelerle dünyadaki tüm kadınlarımızın ve burada bulunan ve bulunmayan tüm kadınlarımızın, kadın üyelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından davete icap edenlere çeşitli hediyeler takdim edilirken, Büro-Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Nevin Abanoz, etkinliğe katılanlara karanfil verdi.
Kaynak: İHA