Mhp Kayseri Genişletilmiş 5. İstişaret Toplantısı

MHP Kayseri Genişletilmiş 5. İstişare Toplantısı’nda konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, herkesin Türkiye’yi kurtarmak için gecesi gündüzüne katarak çalışmasını istedi.

Mhp Kayseri Genişletilmiş 5. İstişaret Toplantısı

Kadir Has Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen Genişletilmiş 5. İstişare Toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, milletvekili aday adaylarına cesaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Bu istişare toplantılarının birincisini Pınarbaşı’nda gerçekleştirdik. 5.’sini de bugün Melikgazi ilçemiz ve Kocasinan işbirliği ile il başkanlarımızın gözetiminde gerçekleşiyor. Burada 42 tane birbirinden güzel, birbirinden yiğit aday adaylarımız var. Bu insanlar 5 istişare toplantısına katıldılar ve her şeyden evvel Türkiye’nin gündemine dair birçok şeyi dile getirdiler. 5 seferdir bunu takip ediyoruz. Ben burada onlara şunun için tebrik etmek istiyorum. Bugün geldiğimiz noktada bir parti dışında siyaset yapmanın veya taraftarı olmanın insanlara ne kadar zorluk getirdiğini hepimiz biliyoruz. Böyle bir ortamda ticaret yapan ticaretine, memurluk yapanın memurluklarına her türlü baskıya, zorluğa yüreklilik gösterip bizden aday adayı olmak isteyen bu 42 ağabeyimize, kardeşimize bacımıza büyük bir alkış istiyorum” dedi

MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, milletvekili seçmek için değil Türkiye’yi kurtarmak için gece gündüz çalışması gerektiğini vurgulayarak, “Herkesin elini vicdanına koyarak gece gündüz uyumadan 7 Haziran’a kadar milletvekili seçmek için değil Türkiye’yi kurtarmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmasını istirham ediyorum” şeklinde konuştu

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ise, Türkiye’nin akıbetini iç açıcı görmediğini ifade ederek, “Hangi açıdan bakarsak bakalım Türkiye iyi durumda değildir. Gelişmeleri hangi dünya görüşünden yorumlarsak yorumlayalım Türk milletinin akıbeti iç açıcı görülmemektedir. Bu milletin zekasıyla alay edenlerden 7 Haziran’da hesap soracağız. Hesap günü 7 Haziran’dır dava arkadaşlarım. Bunların bu saltanatlarını kafalarına yıkacağız. Ülkemizdeki bu kötü gidişat Kayserimizi de esir almıştır. Sürekli büyüyen Kayseri, bunların elinde saltanat kayığına dönüşmüştür, sürekli sallanmaktadır” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili aday adayları salondakilere tanıtıldı.
Kaynak: İHA