Kırtık’ta Cep Telefonları Çekmiyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesin de, 3 yılda bu yana organik tarım ile adını duyuran Kırtık mahallesinde cep telefonları çekmiyor.

Kırtık’ta Cep Telefonları Çekmiyor
Hemen herkeste cep telefonu olduğunu anlatan Kırtık Organik Tarım ve Turizmi Geliştirme Derneği Başkanı Fikret Kara, çekmeyen cep telefonları için çözüm bulunmasını istedi.
İlçeye 15 kilometre uzaklıktaki 280 nüfuslu Kırtık mahallesinde cep telefonlarının çekmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahallede organik tarımı geliştirmek için yoğun bir çalışma yaptıklarını anlatan Dernek Başkanı Fikret Kara,” Mahallemizde 3 yıldan beri organik üretim yapıyoruz. Bu konuda, Burhaniye Belediyesinin, İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerinin büyük desteğini görüyoruz. Şu anda da, mahallemizde organik tarım kursu devam etmektedir. Herkes de birer cep telefonu olmasına karşın telefonlarımız çekmiyor. Cep telefonları ile konuşmak için tepelere çakmak zorunda kalıyoruz. Biz buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Mahallede organik tarımı ve buna bağlı olarak turizmi geliştirmek istiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA