Aydınlar Beldesine Yeni Bir Cami Yapılacak

Bitlis’in Adilcevaz İlçe Müftüsü Sait Dizen, Aydınlar beldesinde yapılacak olan cami inşaatı ile ilgili incelemelerde bulundu.

Aydınlar Beldesine Yeni Bir Cami Yapılacak

Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun ile birlikte beldeye bağlı Yolaltı Mahallesi’nde hayırsever vatandaş Orhan Emen tarafından tahsisi yapılan alanda inceleme yaparak bilgi alışverişinde bulunan İlçe Müftüsü Sait Dizen, “Aydınlar beldemizde bulunan bu mahallemize cami yapılması şarttır. Cami yeri yol kavşağına yakın olduğu için yoldan geçenlere de hizmet verebilir. En kısa zamanda bu mahallemizde cami inşaatına başlamayı düşünüyoruz” dedi.

Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun ise, mahallede bir camiye ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Mahallemizde yaklaşık 30 hane bulunuyor. Burada yaşayan insanlarımız özellikle cuma namazları için Aydınlar beldesinin merkezine gelmek zorunda kalıyorlar. En kısa zamanda buraya bir cami yapılması gerekmektedir” dedi.

Caminin yer tahsisini yapan hayırsever vatandaş Orhan Emen ise, Başkan Tusun ve Müftü Dizen’e teşekkür ederek, resmi kurumların ve hayırsever vatandaşların yapılacak olan camiye katkıda bulunmalarını istedi.
Kaynak: İHA