Gördes'te Orman Haftası Etkinlikleri

Manisa'nın Gördes ilçesinde 21-26 Mart Orman Haftası, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Gördes'te Orman Haftası Etkinlikleri

Atatürk İlkokulu’nda gerçekleştirilen kutlamaya Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Garnizon Komutanı Selim Kasacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Orman İşletme Müdürü Necmi Topal, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler, makaleler okundu. Ardından anasınıfı öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler yapıldı. Orman Haftası nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Daha sonra yeşilin ve temiz havanın önemine ilişkin bir konuşma yapan Kaymakam Bilgin, tüm öğrencilerin Orman Haftası'nı kutladı. Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Garnizon Komutanı Selim Kasacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve protokol üyeleri tarafından okul bahçesine fidan dikilerek program sona erdi. Gördes Belediyesi de Orman Haftası nedeniyle şehrin çeşitli noktalarına fidan dikti. Şehir içi anayol kaldırımları ve TOKİ konutlarının bulunduğu Adnan Menderes Camisi'nin hemen yanındaki alana yaklaşık 100 fidan dikilerek ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırıldı.
Kaynak: İHA