'Tarım ve İnsan” Fotoğraf Sergisi Espark’ta

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı ile Denizbank işbirliğinde bu yıl 6'ıncısı düzenlenen “Tarım ve İnsan” adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, 16-18 Mart tarihleri arasında Eskişehir'de Espark Alışveriş Merkezi’nde (AVM) sergilenecek.


ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark AVM tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, sergi açılışının 16 Mart Pazartesi günü gerçekleşeceği bildirildi.

Sergi hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı açıklamada, "2009 yılından itibaren düzenlenen ve kamuoyunda yoğun ilgi gören yarışmaya bu yıl 569 katılımcı, 2 bin 552 eser ile katılmıştır. Yoğun bir çalışma temposuyla değerlendirmeye alınan bin 653 eserden ödül alan ve dereceye giren eserler belirlenmiştir. Sergide Genel, Çiftçi, Aile Çiftçiliği kategorilerinin yanında, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları ve Denizbank çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride dereceye giren eserler de sergilenecektir. 2014 yılında yaklaşık 3 bin kişinin ziyaret ettiği serginin açılışı, 16 Mart Pazartesi günü saat 14.00’da Espark Alışveriş Merkezi 1. Bodrum kat etkinlik alanında gerçekleşecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA