Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale’ye Selam Gönderdi

Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Bursa'da 'Yüzyılın Devlet Adamı’ ödül törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Dardanelspor forması hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çanakkale’ye Selam Gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çanakkale’ye selam ve sevgilerimi götürün” dedi.

Türkiye Romanlar Konfederasyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a ‘Yüzyılın Devlet Adamı’ ödülü verdi. Bursa’da düzenlenen ödül töreninde, Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar ile sahneye çıkan Konfederasyon Başkanvekili ve Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çanakkale’yi temsilen Dardanelspor forması hediye etti. Işıldak, “Sayın Cumhurbaşkanım, Çanakkale Savaşı'nın 100. yılında Çanakkale’ye verdiğiniz değeri hepimiz biliyoruz. Çanakkale’ye değer vermeniz, tarihimize değer vermenizdir. Bizler de Çanakkaleli hemşehrilerimizin adına, kentimizin futbol takımı Dardanelspor forması hediye etmek istiyoruz” dedi.

Arkasında ‘R. Tayyip Erdoğan’ yazan 17 numaralı formayı alan Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Biz Çanakkale’yi çok seviyoruz. Bizim için ayrı bir önemi var. Tüm Çanakkalelilere selam ve sevgilerimi götürün” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konfederasyon Başkanı Çokyaşar ile Başkan vekili Işıldak’ı, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanlığı sarayında düzenlenecek olan yemeğe davet etti.
Kaynak: İHA