Levent Gültekin'ten tartışmalı sözler

Gazeteci-yazar Levent Gültekin, canlı yayında isim vermeden Bahçeli için ağır sözler sarf etti. CHP ve MHP'yi yetersiz bulduğunu söyleyen Gültekin " Bu toplumun bunları ülkeden kovması lazım. Haddini bilmiyorlar. " dedi.

Levent Gültekin'ten tartışmalı sözler
Levent Gültekin'ten tartışmalı sözler
CNN Türk'te "Ne oluyor" programına konuk olan gazeteci-yazar Levemnt Gültekin canlı yayında, MHP camiasının tepkisini çekecek sözler sarf etti.

ÜLKE BÖLÜNECEK DİYE OY TOPLUYORLAR

Ülkede bir hamaset yarışlı olduğunu söyleyen Gültekin şu ifadeleri kullandı;
Hem CHP hem de MHP olağanüstü yetersiz. Bir hamaset yarışı var. Biri dincillerden olan korkumuzu istismar edip orada bağlamaya çalışıyor. Öbürü tam da dindarlığımızın büyük bir tehlike olduğunu söyleyerek bağlamaya çalışıyor. Öbür bir başkası kırk yıldır bu ülkenin bölüneceğini satarak oy topluyor.

HEPSİNİ TIMARHANEYE TIKACAKSIN
Kırk yıldır 'Aman... Aman bu ülke bölünecek. ' Kardeşim ağzını bir hayra aç. Bir gün de deki 'Bu ülke bölünmeyecek. Birlik içinde yaşayacağız' Bir günde bunu kullan seçim meydanlarında. Kırk yıldır böyle oy toplanır mı? Hala 'Bir Millet uyanıyor' sözü aynı şey. Bu toplumun bunları ülkeden kovması lazım. Hepsini tımarhaneye tıkacak. Bütün bu haddini bilmezlerin tamamını. Haddini bilmiyorlar.,

BEYAZ GAZETE