Altınekin Ziraat Odasına Seçim

Konya’nın Altınekin ilçesinde, Ziraat Odası Başkanlığına mevcut başkan Bekir Kağnıcıoğlu yeniden seçildi.

Altınekin Ziraat Odasına Seçim

Geçtiğimiz pazar günü Altınekin Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Bekir Kağnıcıoğlu 22 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

Altınekin Ziraat Odası başkanlık seçimlerine tek aday olarak giren Bekir Kağnıcıoğlu, delegelerin gösterdiği teveccühe teşekkür ederek, “Amacımız Altınekin’deki çiftçilerimize hizmetin en iyisini vermektir. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde Altınekin’e yaptığımız hizmetler ortadadır. Tohum eleme tesisi ve akabinde temelini attığımız ezme ve kırma ünitesi çiftçilerimizin en çok ihtiyaç duyduğu hizmetlerden birkaçıdır. Önümüzdeki günlerde yine çiftçilerimizin ihtiyacına cevap verecek olan tesislerimizi de ilçemize kazandıracağız. Bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen çiftçilerimize seçimde verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bekir Kağnıcıoğlu başkanlığındaki Altınekin Ziraat Odası yönetim kurulu üyeliklerine Osman Tekelioğlu, Ahmet Çuhadar, Himmet Kayahan ve Hacı İbrahim Akın getirildi.

Meclis üyeliklerine ise Mehmet Selek başkanlığa, Ahmet Çeşmeci başkan vekilliğine, Mehmet Sarıbaş, Mustafa Yaralı, Erkan Ceylan, Muhammed Ali Tekdere, İbrahim Ölmez, Orhan Gök ve Muhammed Ayan ise meclis üyeliklerine seçildi.
Kaynak: İHA