Kto İle Makine Mühendisleri Odası Arasında Protokol İmzalandı

Kayseri Ticaret Odası ile Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi arasında, İş Makineleri Teknik Belgesi düzenlemesine ilişkin protokol imzalandı.

Kto İle Makine Mühendisleri Odası Arasında Protokol İmzalandı

Kayseri Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen protokol imza törenine KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, KTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bahri Coşkun, Makine Mühendisleri Odası Şube Sekreteri Akif Aksoy ve ilgililer katıldı.

Protokol imzalanmasına ilişkin kısa bir açıklama yapan Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası üyelerinin iş makinası tescil taleplerine ilişkin bilirkişilik hizmeti sunduklarını ve bu hizmeti daha iyi şartlarda yerine getirmek adına çalıştıklarını söyledi.

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile yapılan protokol sayesinde tescil taleplerinde daha kolay ve aktif bir yol izlenmiş olacağını vurgulayan Hiçyılmaz, “Makine Mühendisleri Odası bizim için araç başında tespit yapıp rapor tutarak teknik belge verecektir. Biz de bu belgeye istinaden üyelerimizin tescil işlemini yapacağız. Bu işlemlerden dolayı üyelerimiz ekstra bedel ödemeden teknik belge düzenlenmiş olacaktır. Yaptığımız bu protokolle, üyelerimiz teknik belge beyanını tam ve doğru olarak sunmuş olacaktır. Bunun yanı sıra biz de iş makinası envanterimizi sağlıklı bilgilere dayandırarak tanzim etmiş olacağız” dedi.

Başkan Hiçyılmaz, Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener’e protokol imzalanmasına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA