Çakır Ak Parti Teşkilatlarını Geziyor

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Davut Çakır, Köprübaşı, Hayrat, Of ve Sürmene ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Çakır Ak Parti Teşkilatlarını Geziyor

Ziyaret ettiği ilçelerde, teşkilat mensuplarının gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, “AK Parti'nin bugünlere gelmesine vesile olan ve tüm kademelerinde görev yapan kurucularımız, değerli yönetici kardeşlerimiz, kadın kollarımız ve gençlerimizin vermiş oldukları emeğin ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. Bu güne kadar yapılan tüm işlerin altında siz değerli teşkilatlarımızın ve üyelerimizin imzası bulunmakta. Partimizi yeni Türkiye’yi 2023 taşırken siz değerli teşkilat mensuplarımız ile birlikte tek vücut olarak bu hedefi çok rahat yakalayacağımızın inancındayım. Yeni Türkiye’nin sizlerin desteğiyle yeni yüzlerinden olacağız” dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Davut Çakır, ilçe teşkilat mensuplarıyla sohbet ederken siyasi partilerde teşkilatın çalışmalarının çok önemli yer teşkil ettiğini belirterek “13 yıldır tek başına iktidar olan partimiz, ülkemizde istikrarın ve huzurun adresi olmuştur. Türkiye’ye çağ atlatan AK Parti 7 Haziran’da da sandıktan siz değerli teşkilat mensuplarımızın çalışmaları ile yine büyük bir zaferle çıkacaktır. Teşkilatlarımızdan aldığımız vekaletle, Genel merkezimizden aldığımız vekâletle siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerimizle milletimizden vekâlet alacağız. Bu partiyi milletimiz kurdu ve 7 Haziran’da yine siz teşkilat mensuplarımızla, 90 bin civarında üyemizle halkımızı temsil eden partimizi hizmet noktasında zirveye taşıyacağız. Son zamanlarda fitne çıkararak ülkemizi istikrarsızlığa düşürmeye çalışanlara en güçlü cevabı sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz. Teşkilatımız bizim yeri geldiğinde kolumuz, yeri geldiğinde kulağımız yeri geldiğinde ayağımız ve yeri geldiğinde gözbebeğimizdir. İnsan vücudun en kıymetli azası olan gözbebeği teşkilatlarımıza bakacağız. Yeni Türkiye yolunda ve hizmetlerin devamı için omuz omuza vererek birlikte çalışacağız. Şayet sizlerin desteğiyle bizlere görev tevdi edildiği takdirde diğer tüm vekillerimizle belediye başkanlarımızla tüm teşkilat mensuplarımızla Trabzon’un kalkınması için birçok projemizle birlikte azim ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA