Atay'dan Yıldız'a 'hayırlı Olsun'Ziyareti

Aydın'da 6 yıl AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten, ve geçtiğimiz ay yapılan kongrede aday olmayarak AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Sadık Atay, AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mustafa Enes Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Atay'dan Yıldız'a 'hayırlı Olsun'Ziyareti

AK Parti İl Binasında gerçekleşen ziyarette Atay’ı Mustafa Enes Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri karşılarken, Atay gençlerle siyasi tecrübelerini paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Atay ve Yıldız, AK Parti’nin Aydın’da birinci parti çıkması için gece gündüz çalışacaklarını ifade ederken, gençlerle durmadan yorulmadan Aydın’a hizmet edeceklerini kaydetti.

Gençlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sadık Atay, “6 yıldır AK Parti çatısı altında Aydın’a hizmet veriyoruz. Bu sürede çok güzel tecrübeler edindik. Zaman zaman bu tecrübelerimizi sizlerle paylaşacağız. Biz gençlere çok fazla güveniyoruz. İnşallah bizim yapmış ve yapacağımız hizmetlerden daha fazla hizmeti sizler yapacaksınız. Bugün milletvekili aday adayıyız, yarın gerekirse sanıkta görevli oluruz. Amaç Aydın’a hizmet etmek” dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Yıldız ise, “Teşkilattan gelen veya çıkanlara destek anlamında daha fazla ağırlık verileceğini düşünüyorum. Bu anlamda da yapmış olduğunuz ziyaret bizleri çok memnun etti” diye konuştu.

Kaynak: İHA