Konya’daki Cinayetin Şüphelileri Adliyede

Konya’da, dini nikahlı karısının bir süre önce tanıştığı şahsı çıkan kavgada kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlı ve dini nikahlı eşi adliyeye sevk edildi.

Konya’daki Cinayetin Şüphelileri Adliyede

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Emirgazi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Dönmez (32), bir süre önce tanışarak arkadaşlık yapmaya başladığı Aysel S. (32) ile görüşmek için yaşadığı eve geldi. Eve gelerek Aysel S.'nin 7 yıldır dini nikahla yaşadığı İbrahim M.'den (54) ayrılmasını istediği iddia edilen İbrahim Dönmez, bu sırada evde bulunan İbrahim M. ile karşılaşınca tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İbrahim M. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Dönmez'i kalbinden bıçakladı. Dönmez olay yerinden kaçarken, evden 300 metre uzakta boş bir arazide kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine eve gelen polis, kavga sonrası Dönmez'in yaralı olarak evden uzaklaştığını öğrenince çevrede yaptığı araştırmada İbrahim Dönmez'in kanlar içerisindeki cesedini buldu

Olaydan sonra cinayet zanlısı İbrahim M. ve birlikte yaşadığı Aysel S., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki sevgili adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA